Ascensoare Bucuresti

Suntem o companie de servicii,AUTORIZATI I.S.C.I.R nu un producator de ascensoare.Scopul nostru principal este de a prelungi viata utila a echipamentului existent.
Obiectivul nostru principal in activitatea de service a ascensoarelor si a lifturilor este marirea diponibilitatilor instalatiilor,in conditii de securitate maxima pentru dumneavoastra,cat si pentru tehnicienii nostri.
Instalam sau imbunatatim ascensorul dumneavoastra,dar obiectivul nostru este de a mentine sistemul actual de functionare in conditii de siguranta si eficient pentru cat mai mult timp posibil.
Acestea se realizeaza prin derularea lucrarilor de intretinere si de revizie in cadrul carora mai sant cuprinse si verificari temeinice ale componentelor de securitate.
Contractele de service propuse de noi sant concepute astfel incat sa corespunda atat nevoilor dumneavoastra de service,cat si cerintelor legale.
Personalul nostru este specializat si bine instruit in activitatea de service.Sint organizati in echipe pentru a va asigura suport calificat si specializat in service-ului de ascensoare.
Toti angajatii nostri au absolvit cursuri de pergatire specializate pe diferite tipuri de instalatii si sant foarte rigurosi si competenti.

Firma noastra considera calitatea serviciilor prestate un element de prima importanta ,ce are ca scop satisfacerea asteptarilor si necesitatilor clientilor.
INTRETINERE ASCENSOARE
MODERNIARE ACENSOARE
REPARATII ASCENSOARE
REVIZII LUNARE ASCENSOARE
REVIZII GENERALE ASCENSOARE
INSPECTII I.S.C.I.R. ASCENSOARE