Intretinere ascensoare

Compania noastra va ofera servicii de intretinere a ascensoarelor,alaturi de o echipa profesionista pentru a oferi beneficiarilor nostri confort si conditii de maxima siguranta.
Noi intelegem ca dumneavoastra doriti servicii excelente de intretinere a lifturilor si a ascensoarelor, de aceea va oferim serviiciile noastre la preturi acceptabile pentru oricine.
Prin serviciile noastre va asiguram o folosire sigura si fiabila a ascensorului si o interventie rapida si prompta in cazul defectiunilor.
Va punem la dispozitie un serviciu de dispecerat pentru intervenţie este deschis 24/24, iar o echipă de intervenție va putea veni în timp util la dumneavoastră.
Contractele de întreținere sunt monitorizate de catre noi astfel incat sa identificam la timp eventualele defecte care pot aparea si daca o defectiune are loc in mod repetat atunci se va dispune înlocuirea echipamentului care nu funcționează corect.
Firma noastra efectueaza intretineri, modernizari si reparatii, pentru toate tipurile de ascensoare electrice si hidraulice;

intertinere lituri